Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі з люка рятувальники витягли пса.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 11 серпня, о 12:45 до служби порятунку звернулися небайдужі дніпряни. Вони розповіли, що біля міськлікарні №4, що на вулиці Ближній, щеня провалилося у люк.

На місце події прибула бригада рятувальників 4-ї пожежної частини. Вже на місці вони встановили, що тварина сидить в люку, кілька метрів глибиною.

Цуценя дістали з допомогою штурмової драбини та підручних засобів. Зараз життю цуценяти нічого не загрожує.

У рятувальній операції брали участь 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожарноспасательной техніки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, 4500 років тому: вчені відтворили зовнішній вигляд першого друга людини.

Як повідомляв Знай.ua , дівчина випадково зняла на камеру демонічного пса: він ховається в тіні і схоже я застала його зненацька.

Також Знай.ua писав, у Китаї сталася цікава історія. Так, один з відвідувачів зоопарку міста Ухань провінції Хубей зняв на камеру собаку, яка вільно розгулювала по вовчому вольєру.