Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі п'яна жінка розгулювала по місту з дітьми.

Про це повідомляє Інформатор.

Жителі житлового масиву Тополя-2 просили правоохоронців заспокоїти нетверезу жінку, яка кричала під вікнами багатоповерхівки. Як з'ясувалося бешкетниця була не одна, а зі своїми дітьми – хлопчиком 3 років і дівчинкою 6 років. Ще одна маленька дівчинка залишилася вдома і спала.


На місце події прибув наряд поліції, але жінка не йшла на контакт з правоохоронцями. Як з'ясувалося у неї є п'ятеро дітей. На двох з них вона позбулася батьківських прав. Правоохоронці не кинули малюків з нетверезою матір'ю і вирушили до них у квартиру.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Там поліцейські натрапили на чоловіка п'яної жінки. Вони розповіли, що чоловік поводився вкрай неадекватно. Правоохоронцям вдавалося його заспокоїти, але буквально через кілька хвилин він знову почав агресивно поводитися.

Всіх трьох дітей відвезли до медиків. На щастя, за словами лікарів, життю малюків нічого не загрожує.


Зараз правоохоронці з'ясовують всі деталі того, що сталося і розбираються в мотивах поведінки матері. Висока ймовірність того, що жінку можуть позбавити батьківських прав.

Нагадаємо, що в Львові влаштували перестрілку: по місту, як по мінному полю

Як раніше повідомляв Знай.ua , сталася бійня в американській школі.

Знай.ua писав, в Одесі на Куликовому полі поліція знайшла трьох дітей, які просили милостиню. Виявилося, що ініціатором була мати.