Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курси останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Дніпрі поліцейський на посту покінчив з собою.

Про це повідомляє інформаційний портал "Кorrespondent.net".

Співробітник відділення поліції Дніпровського аеропорту покінчив з собою на робочому місці. Як повідомляється, чоловік зайшов у кімнату відпочинку і там вистрілив у голову з табельного пістолета.


Також відомо, що перед смертю чоловік відправив прощальну "смс" своєї знайомої, а також написав записку в якій просить вибачення.

Зараз розпочато досудове розслідування, правоохоронці встановлюють мотиви такого вчинку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що двоє чоловіків вирішили постріляти з пістолета з балкона будинку на вулиці Михайла Грушевського. Сусіди перелякалися і викликали наряд поліції. Вони стріляли з травматичного пістолета.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , у місті Білгород - Дністровському, невідомий чоловік стріляв в перехожих з балкона.

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі невідомі люди відкрили стрілянину по людям з балкона житлового будинку.