З 13 серпня, через ремонтні роботи, рух по запорізькій дамбі буде обмежено. Всім, хто планував їхати з Дніпра до Азовського моря, варто передбачити новий маршрут.

Найбільша гідрогенеруюча компанія в Україні ПАТ “Укргідроенерго” повідомила, що з 12 по 15 серпня будуть проходити ремонтні роботи, і проїзд по дамбі ДніпроГЕС для великогабаритного транспорту буде обмежено. Під час ремонтних заходів автобуси і тролейбуси не курсуватимуть.

Ми повідомляли, що Президент України Володимир Зеленський знову побився об заклад з гендиректором "Укргідроенерго" Ігорем Сиротою. Чиновник пообіцяв написати заяву про звільнення, якщо ремонт автомобільного переходу через греблю Дніпровської ГЕС у Запоріжжі не закінчиться вчасно.

Як повідомляє 061, новинарний сайт Запоріжжя, Анжеліка Сільнова, спеціаліст зі зв'язків з громадськістю філії Дніпровська ГЕС Укргідроенерго, розповіла про плани та причини подібних дій під час наради. Вона зазначила, що останні 10 років на дамбі виконувався лише ямковий ремонт дороги. Вона сказала:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Щорічно, восени і взимку, виникали проблеми через те, що виконувався лише ямковий ремонт робіт. Наразі ми плануємо виконати капітальний ремонт з повною заміною асфальтного покриття. В подальшому очікуємо нових мостів, адже автомобільний потік щогодини сягає 3600 автомобілів щогодини".

Під час проведення ремонтних робіт рух транспорту буде здійснюватись лише по двох смугах.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua президент Володимир Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов уклали парі. Філатов зобов'язався до Дня міста (14 вересня) повністю закінчити ремонт Центрального мосту в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.ua У Запоріжжі з понеділка, 13 серпня, обмежать рух по дамбі. Тепер дніпрянам, які збиралися їхати на Азовське море через греблю в Запоріжжі, слід продумати новий маршрут.

Також Знай.ua повідомляв, що Президдент перевірив мости на Запоріжжі й висунув чиновникам ультиматум.