Відмінні новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У суді Кривого Рогу відбулося засідання щодо кримінальної справи за обвинуваченням подружжя, які ґвалтували і знімали 4-річну дочку в порно.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Дніпро".

В Жовтневому районному суді Кривого Рогу в закритому режимі відбулося чергове судове засідання щодо кримінальної справи за обвинуваченням подружжя у злочинах проти статевої свободи та статевої недоторканності, зроблених у відношенні їх малолітньої доньки.


За клопотанням прокурора колегією суддів було продовжено запобіжний захід у вигляді утримання під вартою обвинувачених ще на 60 днів. Наступне судове засідання призначено на 2 жовтня 2019 року.

Подружжю пред'явлено звинувачення за 63 епізодами злочинної діяльності зроблених у відношенні їх чотирирічної дочки за такими статтями Кримінального кодексу України: 149 "Торгівля людьми", 152 "Зґвалтування", 153 "Сексуальне насильство", 156 "Розбещення неповнолітніх" та 301 "Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних матеріалів".

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що в Одеській області зловили 63-річного чоловіка, який зґвалтував дев'ятирічного хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.uа , суд Харкова визнав винним чоловіка, який впродовж року розбещував онуку своєї коханки.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині жінка з донькою бояться повертатися додому, адже там їх постійно тероризує колишній чоловік.