Відмінні новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині у затопленому кар'єрі виявили бездиханне тіло чоловіка.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

В Марганці на затопленому Максимівському кар'єрі на відстані близько трьох метрів від берега виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Загиблому було 44 роки.

12 серпня о 16:21 у Службу порятунку "101" надійшло повідомлення від чергового Марганецького відділення Національної поліції про те, що на затопленому Максимівському кар'єрі на відстані близько трьох метрів від берега виявлено тіло чоловіка без ознак життя.


Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту дістали тіло днепрянина без ознак життя ідоставили на берег. До робіт залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що улюблене місце відпочинку стало могилою для двох найрідніших людей: потрапили у вир

Раніше портал Знай.uа писав, що на популярному курорті в Кирилівці сталася трагедія, в басейні потонула дитина.

Також портал Знай.uа повідомив, що на львівщині втопився 19-річний хлопець