Незаконні прибудови у Дніпрі демонтують. Особлива увага буде акцентована на великі балкони з окремим входом.

34 канал повідомляє, що днями демонтували першу незаконну конструкцію на Слобожанському проспекті міста.

Нещодавно, посеред дня у Дніпрі знесли незаконний вхід у квартиру. На сходи, які прилаштував до балкону власник, не виявилося дозволу.

Під незаконні прибудови, які мешканці міста назвали “царськими”, підпадають не лише об’єкти, в яких облаштовано окремий вхід з вулиці, а й про балкони, які за квадратними метрами не поступаються цілим кімнатам.

У соцмережах зробили окрему групу, де люди діляться фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На відміну від обурених мешканців, будівельні компанії навпаки, рекламують їх. У одному з оголошень йдеться: «Балкон з виносом на три сторони. Кращі ціни! Гарантія якості!".

“Дніпровська панорама” повідомляє, що найбільше “царських” балконів знаходяться у центрі. Деякі з них приховані від очей перехожих, а є такі, що побачити не складно. Місцеві жителі кажуть, що прибудова на восьмому поверху височить вже понад рік.

Як повідомляв Знай.ua, нещодавно У Дніпрі з четвертого поверху зірвалася дівчина, яка хотіла залізти у вікно гуртожитку по простирадлах.

Також, Знай.ua розповів як на Київщині 30 сімей можуть залишитись без даху над головою. Забудовник, аби зменшити витрати, хотів обійти закон.

Знай. ua повідомляв, що встановлений в центрі Києва арт-об'єкт у вигляді синьої руки, який символізував дружбу та спілкування, демонтували і відвезли в невідомому напрямку.