Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі невідомі підпалили коробку з кошенятами.

Про це повідомляє Інформатор.

Біля одного з будинків у Дніпрі невідомі підпалили коробку, в якій спали маленькі кошенята. Ця жахлива подія сталася близько 22:00 на проспекті Миру.


Місцева мешканка побачила, що щось горить біля сміттєвого баку. Коли вона туди спустилася, то зрозуміла, що невідомі підпалили коробку з маленькими кошенятами. На жаль їх вже не вдалося врятувати.

Очевидці розповіли, що маленькі кошенята мирно спали, коли нелюди вирішили і підпалити. Пухнастики деякі час жили у дворі і радували око мешканців, деякі ж їх підгодовували.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що на очах у сотні людей відбувається повільне вбивство беззахисних звірів, які потрапили в руки байдужих мисливців за наживою.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua 26 червня в селі Петропавлівська Борщагівка під Києвом спалахнула велика пожежа на складах з секонд-хендом.

Також портал Знай.ua писав, що на Великій Кільцевій, 4 у Києві загорівся цех у підприємства Електронмаш.