Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі чоловік побив свого знайомого до смерті.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі жінка виявила мертвим свого сусіда і повідомила про це на лінію 102. На місце події прибув наряд поліції.

Правоохоронці встановили, що в цей день чоловік вживав спиртні напої зі своїм знайомим.

Як виявилося під час розпиття спиртних напоїв між двома чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку. Один з них впав і втратив свідомість, а другий завдав ще кілька ударів, після чого втік з місця злочину. Від безлічі отриманих травм потерпілий помер на місці.


Правоохоронці затримали злочинця і доставили його у відділення поліції. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чоловікові повідомили про підозру і обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За скоєний злочин зловмиснику загрожує позбавлення волі терміном від 7 до 10 років.