Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині чоловік пограбував і вбив пенсіонерку.

Про це повідомляє ГУНП у Дніпропетровській області.

В Кривому Розі правоохоронці Саксасаганського відділення затримали зловмисника, який вбив та пограбував пенсіонерку. Ним виявився 33-річний місцевий житель, раніше неодноразово судимий за розбійні напади.


Зловмисник вдерся до квартири, де проживала потерпіла, побив 81-річну жінку та забрав з оселі гроші. Від отриманих травм пенсіонерка померла.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Правоохоронці оперативно розшукали та затримати злочинця. Зараз слідчі встановлюють усі обставини справи. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, що в одній з львівських квартир сталося вбивство господаря квартири. Квартиронаймач поскандалив з власником і вбив останнього.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одеській області в Кодимі затримали 39-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві своєї родички.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Дніпропетровщині конфлікт між подружжям закінчилася плачевно.