Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині через прорив дамби може затопити ціле село.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

В селі Терноватка Криворізького району переправа йде під воду. Місцеві жителі розповіли, що проблема з дамбою існувала завжди. Вона постійно у воді, а на неї товстий шар мулу. Тут можна не тільки отримати травму - були навіть смертельні випадки.


"Я послизнувся, впав, схопився, було сильна течія. Я дивлюся: мене не витягнути, тому що якщо тягти — розірвуть мене. Довелося йти в трубу. Якби труба була забита, я б потонув", — згадує житель села Терноватка Володимир Комісаренко.

За словами місцевих жителів цієї дамби по документах взагалі не існує. Це імпровізована конструкція, яка була побудована шістдесят років тому. Тому і ремонтувати нічийну дамбу нікому.

У сільській раді розповіли, що можна побудувати нову дамбу. Ось тільки в селі живе менше сотні людей і ніхто не дасть грошей на такий дорогий об'єкт.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що ураган на Буковині зруйнував купол церкви: в мережі збирають гроші на його відновлення.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у Запорізькій області, під містом Мелітополем, місцеві мешканці зняли неймовірне явище, яке нагадувало смерч.

Також портал Знай.ua писав, що у зв'язку з несприятливими погодніми умовами шквальний вітер поваливши дерево на одній з вулиць Львова.