Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зараз навколо Нового мосту в Дніпрі багато смішних і цікавих історій. Але мабуть найцікавіша про те, що дівчина готова роздягтися прямо на переправі, якщо ремонт закінчать вчасно.

Про це повідомляє Інформатор.

Ася Микович заявила, що якщо Новий міст буде здано в експлуатацію вчасно, то на наступний день — 15 вересня, модель влаштує зйомку без одягу. Це викликало бурю емоцій і обговорень у городян.

Після того як Ася Микович пообіцяла роздягнутися, вона встигла обговорити перспективи в питанні мостобудування з Ігорем Шевченко екс-міністром екології, і Володимиром Омеляном — міністром інфраструктури.


"За сніданком обговорили з Міністром інфраструктури перспективи розвитку галузі мостобудування в Україні", — написала дівчина у себе в соцмережах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що "Брехливі щічки" Порошенко, "самородок психіатрії" Омелян і прицмокування Гройсмана: Подоляк розповів про останні тренди.

Як раніше повідомляв Знай.ua , петиція про скасування фінансування партій набрала необхідну кількість голосів: що буде з Ляшком, Гройсманом та іншими.

Також портал Знай.ua писав, фінансування партій з бюджету: це потрібно зупинити негайно.