Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі 3-річна дитина випала із вікна багатоповерхового будинку.

Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 15 серпня на вулиці Каруни з вікна 4-го поверху випала 3-річна дитина.

Мама малюка розповіла, що у дитини — аутизм, у зв'язку з чим виявляється його гіперактивність і підвищений інтерес до світу. Їм потрібно було ненадовго відлучитися, тому вони викликали для дитини няню. Вони повинні були піти на вулицю гуляти, тому мама малюка не попередила няню про те, що в квартирі слід закривати на ключ одну з кімнат з комп'ютером. Але в цей вечір вони передумали гуляти і залишилися вдома.

3-річний хлопчик пробрався в кімнату, де знаходилися комп'ютер і принтер, які були біля підвіконня. Дитина залізла на стіл, сперлася на москітну сітку і разом з нею впала.

На щастя, хлопчик приземлився на клумбу і вижив. Мешканці будинку викликали на місце швидку допомогу. Зараз дитина перебуває в реанімації у лікарні на Космічній.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


Мама дитини розповіла, що малюкові доведеться проходити тривалу психологічну реабілітацію.

"Поки в реанімації лікарі проводили всі необхідні маніпуляції, я перебувала поруч. Батькам дітей з таким діагнозом це потрібно для того, щоб після лікування допомогти дитині психологічно відновиться. Приміром, у майбутньому несподівану реакцію може викликати навіть певний колір сорочки, в якій був доктор", розповіла жінка.

Нагадаємо, пьяный киянин побив сім'ю в "Сільпо", сльози дитини не зупинили.

Як повідомляв портал Знай.ua , Києві байкер влетів у легковик, шалена швидкість не залишила шансів.

Також Знай.ua писав про те, натовп розлючених титушок захопила Поділ у Києві, відбувається щось страшне.