Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі на вулиці Робочій загорівся міжшкільний навчальний комбінат.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

Як повідомляють очевидці, є кілька джерел загоряння. Зокрема, горить корпус будівлі і купа сміття неподалік. На місці працює бригада рятувальників.


Рятувальники кілька годин гасили пожежу. На місце події також прибула поліція.

Навпроти комбінату знаходиться школа №46. Вчителі кажуть, що будівля давно безхазяйна. І часто там палять сміття. Постраждалих в внаслідок пожежі немає.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що 13 серпня в дорозі загорівся пасажирський поїзд Херсон-Київ, недалеко від залізничного вокзалу Миколаєва. Займання сталося в локомотиві.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , у Вінницькій області під час руху загорівся пасажирський поїзд, що курсував за маршрутом "Гайворон - Рудниця".

Також портал Знай.ua писав, що в електропоїзді сполученням Лосєве - Граково біля залізничної станції "Ковиловий" у Чугуївському районі Харківської області сталася пожежа.