У Дніпрі, на одному з прибудинкових майданчиків стався конфлікт. Старенька жінка, коли побачила, як хлопчик копає хліб ногою, дала йому ляпаса.

Розповідає дніпрянка Світлана Пономаренко:

"Недалеко від будинку знаходиться сміттєвий бак, люди часто приносять хліб, щоб погодувати голубів. Одного разу проходили хлопці, і один хз них почав грати шматком хліба “в копанки”. Бабусі, які побачили це, просили так не робити. Пояснювали цінність хлібу, і навіть казали, що це гріх - буцати ногами хліб!

«Хлопчик, це ж хліб, так не можна робити! У мене мама під парканом померла від голоду. Скільки людей забрав страшний голод. Хліб же це святе! », - пояснювала бабуся.

Проте хлопчак не зупинився. Розмови і пояснення не справили враження на шибайголову. Тоді одна з бабусь підійшла до хлопчика і дала йому ляпаса.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Він відразу ж зупинився і побіг, як виявилося, до батьків скаржитися.

Батьки прореагували миттєво, звинувачуючи, кричали на літню жінку, мовляв, яке право вона мала бити їх дитя.

А бабулька виявилася не з боязких, сказала, як відрізала:

«І я ще винна. Дитину потрібно виховувати, пояснювати йому. Хлопцеві вже 10 років, а він таке творить! Хоч ріжте мене, прощення просити у вашого шибеника я не буду!”

Знай.ua повідомляв, що в Одеській маршрутці пенсіонерка зчепилася з молодим хлопцем.

Як повідомляв Знай.ua, у Києві педофіл напав на дівчинку просто в тролейбусі.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав про страшний інцидент на Київщині - малолітні брати гралися зброєю, внаслідок чого один із них отримав кулю в ногу.