Прекрасна новина!

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі вандали зіпсували пам'ятник архітектури.

Про те повідомляє Інформатор.

Деякі жителі Дніпра напевно не розуміють, наскільки важливі історичні забудови в місті. Саме з-за того, що деякі люди не відчувають її цінність, пам'ятники архітектури постійно руйнують.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Дніпрі на Соборній площі, 5 вирішили "утеплитися" при цьому зіпсували пам'ятник архітектури.

"Люди після відмови погодити їм пробивання прорізів, зробили це без узгодження. Як і власне утеплення фасаду вище. А це пам'ятник архітектури місцевого значення між іншим, і вони про це знали", — написала Надія Лиштва, глава департаменту охорони історичної спадщини.

За це недобросовісним людям світить штраф, більше того, вони будуть змушені переробляти все так, щоб будинок виглядав, як раніше.

Нагадаємо, що харківський меморіальний знак героям УПА нещодавно вандали залили червоною фарбою.

Раніше портал “Знай.іа” повідомляв, що вНовомосковске вандали понівечили меморіал загиблому воїну АТО Олександру Митягину.

“Знай.іа” розповідав, що міська влада намір відновити іншого пам’пам'ятник маршалу Жукову, який активісти знесли.