Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Дніпрі діти-аферисти придумали нову схему, яка допомагає заробити. Вони підходять до своїх однолітків і пропонують купити дорогу річ за дешевою ціною.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Дніпрянка в соціальних мережах в групі "Типовий Тополя-Шевченківський район" розповіла про нові аферистів. Цими аферистами виявилися діти, які обманюють своїх однолітків. Шахраї пропонують придбати дорогу річ за приємною ціною, а потім коли отримують гроші, зникають.


Жінка розповіла, як до її сина та його друга підійшли такі шахраї і запропонували купити Айфон недорого. Тоді дитина по своїй наївності побігла додому і винесла свою скарбничку в якій було півтори тисячі гривень.

"13.08.2019 р. на дитячому майданчику "Алінка" Запорізьке шосе, 74 до моєї дитини і його друга підійшов близько 18.00-19.00 хлопчисько познайомитися (нібито), на вигляд 12-13 років, зріст 150-160, чорний колір волосся, смуглява шкіра, (з брудними ногами), був одягнений у чорну спортивну кофту з капюшоном в білу і салатову смужку і шорти камуфляжні (захисні) звуть Макс.", — зазначає жінка.

Після цього хлопчисько шахрай запропонував зачекати, поки він принесе телефон, але він так і не повернувся.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.ua , у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.ua писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда.