Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині на шахті трагічно загинула жінка.

Про це повідомляє інформаційний портал "Павлоград.dp.ua".

На Павлоградської шахті машиніст конвеєра отримала травми, які виявились несумісні з життям.


У неділю 18 серпня тіло жінки без ознак життя знайшли в одному з вагонів для навантаження вугілля близько 20:00. На місце події викликали реанімаційну групу Павлоградського 8-го воєнізованого гірничо-рятувального загону, але вони лише констатувала смерть жінки.

"Керівництво і весь трудовий колектив ДТЕК Павлоградвугілля висловлюють глибокі співчуття родині загиблої. Їм буде надана необхідна допомога", повідомили в компанії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що в Львові судять поліцейських за перевищення службових повноважень і вбивство

Як повідомляв портал Знай.ua чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО).

Також Знай.ua писав про те, що бандит з Бердичева Артур Сороченко на прізвисько "Квадрат" нещодавно побив ветерана АТО за те, що той сказав, що воював на Донбасі проти російських найманців.