Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині чоловік під час п'янки вбив знайому.

Про це повідомляє інформаційний портал "Україна Кримінальна".

У Василькові 37-річний чоловік під час розпивання алкоголю завдав своїй знайомій кілька ножових поранень. Від безлічі отриманих травм жінка померла.


Жінка стала вмовляти його, що потрібно припинити розпивання спиртних напоїв, проте це не сподобалося чоловікові і він почав жорстоко бити жінку, потім взявся за ножа. Чоловік завдав їй удари ножем по всьому тілу.

Досудове розслідування проводилося за ст. 115 "Умисне вбивство" КК України. Обвинувальний акт направлено до суду.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що в Львові судять поліцейських за перевищення службових повноважень і вбивство

Як повідомляв портал Знай.ua чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО).

Також Знай.ua писав про те, що бандит з Бердичева Артур Сороченко на прізвисько "Квадрат" нещодавно побив ветерана АТО за те, що той сказав, що воював на Донбасі проти російських найманців.