Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


У Дніпрі на території 6-ї міської лікарні виявили тіло чоловіка, який покінчив життя самогубством, повісившись на гілці дерева.

Про це повідомляє Інформатор.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У понеділок, 19 серпня, на території 6-ї міської лікарні виявили тіло чоловіка. Загиблого недалеко від травмпункту, помітив перехожий. Підійшовши ближче, він побачив петлю на його шиї і відразу ж зателефонував у поліцію.

На вигляд чоловікові було від 30 до 35 років. Він покінчив життя самогубством, повісившись на гілці дерева.

Чоловік був одягнений у чорні спортивні штани марки Under Armour, чорне поло з жовтими вставками на рукавах і світло-сірі кросівки.

Передсмертної записки поруч з тілом не було, як і будь-яких речей і документів, тому особа поки не встановлена. Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини та мотиви події.

Нагадаємо, бабушка з дідусем живцем спалили власного онука.

Раніше Знай.ua повідомляв, неизвестый вистрілив у авто з двома українцями з протитанкового гранатомета.

Також Знай.ua писав, родственники замерзла на смерть студентки розповіли свою версію події.