Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Через те, що в запорізькому аеропорту мають намір провести ремонт злітно-посадкової смуги, деякі рейси перемістять в аеропорт Дніпра.


Про це повідомляє Інформатор.

З 2-го вересня авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", LOT і Turkish Airlines скасовують всі свої рейси в аеропорт "Запоріжжя". Більшість цих рейсів перемістять в аеропорт Дніпра.

Якщо ви заздалегідь купили квитки на скасовані рейси, вам необхідно звернутися до контакт-центрів авіакомпаній. Там вам запропонують змінити аеропорт вильоту/прибуття на Дніпро чи інше місто. Також, при необхідності, вам можуть повернути гроші за квиток.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще


В аеропорту Запоріжжя ремонт розпочнеться 2 вересня і триватиме до 16 жовтня. В цей час в аеропорту не буде працювати як основна злітно-посадкова смуга з бетонним покриттям, так і ґрунтова смуга.

Нагадаємо, МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.

Як повідомляв портал Знай.ua , "Укрзализныця" запустила додаткові рейси на сезон відпусток.

Також портал Знай.ua писав, лотерея з забігами від МАУ змусила українців битися в істериці.