Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині до Дня Незалежності встановили найбільшу в Україні металеву підкову.


Про це повідомляє інформаційний портал " Depo.Дніпро".

У Миколаївській об'єднаній територіальній громаді Петропавлівського району на Герцевській горі встановили найбільшу металеву підкову в Україні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


Ця підкова потрапила в Національний реєстр рекордів України. Підкова шириною 3,4 м і має висоту 2,8 м, в той час як львівська мала розміри 2,65 м на 2,65 м.

Нагадаємо, що День міста в Дніпрі завжди святкують пишно та яскраво. Департамент гуманітарної політики міськради Дніпра шукає підрядників за двома тендерами, які організовують ряд святкових заходів до Дня міста.

Як повідомляв портал Знай.ua , Співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантний наряд в одній зі своїх фотосесій.

Також портал Знай.ua писав, що колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу представив громадськості свою нову кохану.