Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині серед поля з соняшниками виявлено 20 ділянок з коноплею.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

На трьох полях у П'ятихатському районі Дніпропетровської області поліцейські виявили 20 ділянок розміром 5*5 метрів з коноплею.

Поліцейські знищили 1694 рослини конопель, їх зразки направили на експертизу. Правоохоронцям вдалося встановити особи фермерів, у користуванні яких перебували земельні ділянки із соняшником.


Зараз за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування маку чи конопель).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що дві місцеві мешканки Дніпра влаштували на вулиці бої без правил. Інцидент зняли звичайні перехожі на житловому масиві Тополя.

Як повідомляв Знай.ua , в Харкові побили батька з дитиною, по-звірячому знущалися і нацькували собаку: копи шукають садистів

Знай.ua писав, що правоохранители вилучили близько 4000 тисяч пігулок сильнодіючих лікарських засобів, препарати відпускалися без рецепта, зараз ведеться слідство.