Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, у Дніпрі затягують із ремонтом Центрального моста. Об'єкт буде зачинено ще місяць, тому довколо споруди точаться пересуди і обговорення.

Відома модель Анна Минюкова пообіцяла взяти участь у "дорослій" фотосесії на оновленому мосту за умови, що ремонтні роботи закінчаться вчасно.

Анна Минюкова відома в мережі як Ася Микович, виклала у своєму профілі в Instagram першу відверту фотографію, яку зробив відомий ню-фотограф Давид Дубницький, який є відомий далеко за межами України. Саме він і має зробити всю відверту фотосесію 15 вересня.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На опублікованій світлині Ася сидить на парапеті мосту. Дівчина одягнена у робочий комбінезон на голе тіло. Під фото дівчина додала припис "Контролюю роботи".

До речі, контролювати модель має повне право, адже за фахом вона - інженер мостів і транспортних тунелів, і це її основна спеціалізація.

Нагадаємо, що Світлана Лобода похвалилася гарячими танцями, відвідавши вечірку в Монако

Як повідомляв портал Знай.ua, деякі українські зірки все ж старанно працюють, щоб радувати українців результатами своєї роботи.

Також Знай.ua писав про те, що Instagram-модель, яку називають українською Кардашьян, опублікувала черговий неоднозначний пост