У Дніпрі тимчасово змінять графік руху тролейбуса.

Про це повідомляє прес-служба КП "Дніпровський електротранспорт".

У середу, 21 серпня в Дніпрі зміниться маршрут руху тролейбусного маршруту №20. Такі зміни пов'язані з ремонтом контактної мережі в районі перехрестя проспекту Слобожанського і вулиці Богдана Хмельницького.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Щоб уникнути неприємних ситуацій, пасажирам тролейбуса варто враховувати зміни.

З 23:00 тролейбус №20 перестане курсувати по проспекту Слобожанського. Останні відправлення тролейбусів з кінцевих зупинок за звичайним маршрутом:

від ж/м Лівобережний-3 — у 20:52;
від площі Старомостовой о 21:41.

Нагадаємо, що у Львові побили горе-водія: вигнав дітей на мороз

Раніше портал Знай.ua писав, що в Запоріжжя хам в погонах накинувся на водія, переполох на всю маршрутку: ось так доводять до аварій

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також портал Знай.ua інформував, що київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.