На Дніпропетровщині мотоцикліст переїхав багатодітну матір.

Про це повідомляє "Перший Міський".

В ніч на 21 серпня в Кривому Розі Дніпропетровської області мотоцикліст збив жінку, яка перебігала дорогу в недозволеному місці. У результаті зіткнення постраждала жінка і водій мотоцикла.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ця подія сталвся на вулиці Ватутіна. Очевидці розповіли, що мотоцикліст збив жінку, потім водій впав з мотоцикла і він сам проїхав ще близько 300 метрів, поки не врізався в дерево.

35-річна жінка отримала кілька переломів, її госпіталізували в Криворізьку міську лікарню №2 у важкому стані. Там же знаходиться і постраждалий водій.

Варто відзначити, що постраждала у ДТП багатодітна мати. У неї п'ятеро дітей, наймолодшому п'ять місяців.

Нагадаємо, що на трасі "Київ-Суми" біля села Гоголева позашляховик зіткнувся з легковим автомобілем.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , на трасі "Харків-Дніпро" у Красноградському районі Харківської області сталася смертельна ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що на Гостомельському шосе в Києві сталося смертельне ДТП.