На Дніпропетровщині чоловік продавав наркотики поблизу лікарні

Про це повідомляє інформаційний портал "056.ua".

У Кривому Розі поліцейські затримали 51-річного чоловіка, який продавав наркотики поблизу лікарні. Правоохоронці розповіли, що в лісосмузі поруч з міською лікарнею чоловік регулярно продавав ацетилировановый опіум. Опіум він фасував в шприци по 2 мл.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У наркоторговця вилучено опіум у шприцах, 100 мл наркотичної речовини і виручені гроші. Наркотичні препарати правоохоронці направили на експертизу.

Зараз поліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження. Наркоторговцю загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що одесит ледь не зварився заживо, рятували всім містом: подробиці моторошного ПП.

Раніше портал Знай.ua писав, що одесити оголосили війну героям парковок, машину як вітром здуло: кадри "перевиховання" автохама.

Також портал Знай.ua повідомив, що в Одесі орудує Сонька золота ручка: під прицілом - самотні жінки, бережіть нерви і гаманці.