13-річного Руслана Чорного добу шукали його родичі і поліція Дніпра. Хлопчик перебував в обласній дитячій клінічній лікарні, але 20 серпня близько 10:00 самостійно пішов з лікувального закладу. Дитину знайшли наступного дня, повідомляє ГУ Нацполиції Дніпропетровщини.

Як виявилося, на хлопчика без супроводу звернула увагу продавець в одному з кафе біля автовокзалу. Дівчина повідомила про дитину волонтерам, а ті передали її правоохоронцям.

Втік з лікарні в Дніпрі дитини знайшли

У поліції зазначають, що хлопець почуває себе добре, йому ніхто не заподіяв шкоди і він не став жертвою злочину. Правоохоронці подякували всім небайдужим громадянам за допомогу.

Руслана повернули до лікарні, під нагляд батьків і медперсоналу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 20 серпня в Дніпрі дитина таємничо зник з лікарні.

Як повідомляв раніше Знай.uа сім'я вбивці Даші Лук'яненко розплачується за звірство сина: родичів нелюда цькують всім селом.

Також Знай.uа писав про те, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.