Зграю собак тримала у себе в квартирі мешканка Дніпра. За словами заступника мера міста Михайла Лисенка, тварини перебували в жахливому стані. Про це він розповів на своїй сторінці в соцмережі.

Як зазначив чиновник, «добросердна» жінка зібрала у своїй квартирі на вул. Титова дев'ятьох тварин. Громадянка, про яку сусіди відгукуються як про людину з психічними розладами, ніколи не виводила своїх собак на прогулянку. З цієї причини в приміщенні панували сморід і антисанітарія.

Мешканці сусідніх квартир відзначають, що така поведінка типова для власниці собачої зграї: вона неодноразово замикала в своєму помешканні бродячих тварин. Сусіди жаліють жінку, але не хочуть жити поряд із «тотальним пеклом». Як з'ясувалося, собак погано годували, вони страждали від виснаження і хвороб.

Вилучених тварин передали працівникам КП «Зооконтроль», але там ситуацію поки не коментують.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Запоріжжя потруїли десятки бездомних, вмирали в страшних муках.

Як повідомляв раніше Знай.uа під Дніпром з колодязя дістали закляклого малюка, рахунок йшов на хвилини.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві агресивний водій відкрив вогонь по жінці з коляскою.