На Дніпропетровщині вилучили майже 70 ігрових автоматів.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У Нікополі районний суд Дніпропетровської області надав дозвіл на проведення обшуку в нежитловому приміщенні магазину на проспекті Электрометалургів.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під час обшуку слідчі вилучили 67 ігрових автоматів, з допомогою яких здійснювалося зайняття гральним бізнесом. Поліцейські вилучили ігрові автомати, комп'ютерну техніку та чорнові записи.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що під Києвом поліція затримала трьох зловмисників, які увірвалися в один з будинків села Артемівка Київської області і пограбували його.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , у Львові співробітникам поліції вдалося затримати злодія, який з початку серпня здійснив два пограбування по вулиці Симона Петлюри.

Також портал Знай.ua писав, що банда грабіжників викрала з Приватбанку понад 3,6 млн грн.