У Дніпрі 15-літні хлопці пограбували чоловіка на автомобільній стоянці.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У Дніпрі на Запорізькому шосе двоє молодиків зайшли на автомобільну стоянку та пограбували чоловіка, після чого вони побігли в бік супермаркету.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці розповіли, що близько 3 години ночі на спецлінію "102" подзвонив чоловік і повідомив, що на автомобільну стоянку на Запорізькому шосе зайшли двоє хлопців, віком приблизно 15-16 років, і пограбували його - забрали телефон.


Правоохоронцям вдалося знайти неповнолітніх зловмисників. Один з них тримав в руках телефон, який пізніше заявник впізнав як свій. Підлітків затримали.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що лікар постраждала від рук грабіжника, але встигла його помітити – і викликала поліцію. Жінку 1972 року народження пограбували в кабінеті у лікарні прямо на робочому місці.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , в Одеській області група підлітків вирішила пограбувати будинок жінки, яка поїхала тим часом по справах.

Також портал Знай.ua писав, що по Харкову прокотилася хвиля квартирних пограбувань, від яких не рятують навіть решітки на вікнах.