Під Дніпром машина рятувальників не добралася на пожежу через аварію.

Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 22 серпня, близько 11:00, в Томаківці сталася пожежа в екосистемі. Рятувальники виїхали на місце події, але дістатися до неї їм так і не вдалося.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

По дорозі до місця пожежі машину рятувальників не пропустив водій Renault, і таким чином спровокував аварію не дозволив рятувальникам дістатися до пожежі.

"Пожежники прибули за тривожним викликом. Легковик виїжджала з паркування задом і водій не почув і не побачив велику червону пожежну машину з увімкненими світловими й звуковими маячками. В результаті пошкоджено дві машини, люди не травмувалися. Пожежа в екосистеми очікує прибуття резервного відділення", — написав глава ДСНС в області Андрій Кульбач.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадуємо, ненадання переваги в русі автомобілям оперативних служб, згідно з КУоАП ст. 122 частини 3, тягне за собою накладення штрафу в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Будьте уважні, адже не пропускаючи спецтранспорт, ви позбавляєте інших шансу на порятунок.

Як повідомляв раніше Знай.ua Жахливе ДТП: українець потрапив у вогняну пастку, спалахнув як сірник

Як писав Знай.ua Жінка потрапила під потяг у Львові, трапилося неймовірне: подробиці фантастики