Вчора вдруге за цей тиждень правоохоронці отримали повідомлення про те, що, у Кривому Розі замінували будинок, у якому мешкають батьки Президента Володимира Зеленського, повідомляє портал “Politeka”.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фахівці вибухотехнічної служби провели обстеження будинку, за результатами якого ні вибухових речовин, ні підозрілих предметів виявлено не було. Надалі правоохоронці також планують перевіряти будівлю, яка стала улюбленою мішенню “мінерів”.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Від часу інаугурації Зеленського це вже четвертий подібний інцидент. Хто стоїть за цими повідомленнями, досі не з’ясовано.

Нагадуємо, що днями в Одесі правоохоронці отримали повідомлення про замінування будівлі міської ради.

Як повідомляв раніше Знай.uа, ЦВК замінували за мить до оголошення результатів, а Зеленський "відбив" у Порошенка дуже близьку людину

Також Знай.uа писав про те, що у вівторок, 23 липня, у Києві анонім повідомив у поліцію про мінування будівлі Центральної виборчої комісії.