Сьогодні вночі дніпровські правоохоронці на вулиці Передовій зупинили автівку, водій якої помітно нервував, відповідаючи на запитання, повідомляє портал “Информатор”.

Згодом водій та двоє пасажирів легковика просто перелізли через паркан та втекли. А поліцейські під час огляду автівки знайшли в багажнику заручника, а також пістолет та гранату.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Заручника доправили до поліцейського відділку, проте давати пояснення щодо того, що сталось та чому він опинився в багажнику авто, він відмовився. Наразі відкрите провадження за статтею 146 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що на початку тижня одесит напідпитку взяв у заручники малолітню дитину та втікав на машині від правоохоронців.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Миколаєві в Ингульском районі на пляжі перехожі завадили насильникові поглумитися над 20-річною дівчиною.