Кирила Яцуна, 8-річного хлопчика, облили бензином і підпалили діти під час гри у дворі. Жахлива ситуація сталася в Дніпрі.

Як передають волонтери, які допомагають мамі постраждалого хлопчика, опіки вразили 35% відсотків тіла. Дитина перебуває в реанімації.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Оксана Сова-Тимощенкова, волонтер, розповіла подробиці трагедії: "Кирюша Яцун грав з усіма дітьми у дворі, були діти і старшого віку. Хтось із дітей облив дитини ззаду і підпалив. Мама сама виховує єдиного синочка, батько дитини помер. Кирюша, як і багато діток, повинен був йти 1 вересня о 3 клас".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Мама хлопчика подала заяву в поліцію.

"Зараз хлопчик стабільний, він прийшов в себе, перебуває в реанімації після операції. У нього опіки 35% тіла. Полум'я потрапило на голову, плечі, передпліччя, стегна, гомілки. Дитині належить ряд операцій та реабілітація", - повідомляють лікарі.

Нагадаємо, раніше над Дніпром нависла смертельна небезпека: забудьте про сірники, що потрібно знати.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі жінка згоріла живцем, рятувальники прибули за жменькою попелу: на той світ відправив самогонний апарат.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що багатодітній вдові героя АТО на Львівщині спалили будинок, ні краплі жалості: "Серце розірвалося".