В Дніпрі полум'я оповило складські приміщення, стовпи диму виднілися на все місто.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 25 серпня, близько 19:20 загорілися складські приміщення на вулиці Днепросталевській. На місце події прибули три бригади рятувальників.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Рятувальникам вдалося о 19:47 локалізувати вогонь, і у 19:56 — ліквідувати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


До гасіння пожежі залучили 14 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежнорятувальної техніки. Вогонь знищив сировину для виготовлення паливних брикетів на площі 20 квадратних метрів.


На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Артилерійській сталася пожежа в дитячому саду. Всіх дітей вихователі встигли евакуювати.

Як повідомляв портал Знай.ua в Туреччини на південно-захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Також Знай.ua писав, в Одесі загорівся психлікарня. Пожежу ліквідували, але у вогні загинуло шість осіб.