Під Дніпром в лісі спалахнула величезний пожежа.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

У Дніпропетровській області вигоріло гектар лісу. У неділю близько 13:00 до Служби порятунку надійшов виклик з лісництва про пожежу на території. Вогонь охопив частину лісу за межами села Єлизаветівка.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Рятувальники встановили, що ліс горить на площі 1 гектар. Загоряння вдалося ліквідувати лише в 19:15. На щастя, постраждалих в результаті пожежі немає.

Нагадаємо, що 22 серпня, 0 10:46 на гарячу лінію рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу. Вантажівка загорілася під час руху в селі Білий Камінь Золочівського району.

Як повідомляв портал Знай.ua на Харківському проїзді Кільцевому в одному з гаражів сьогодні вночі сталася пожежа.

Також Знай.ua писав про те, що в передмісті Харкова сім'я врятувалася від пожежі завдяки пильності дев’п'ятирічного хлопчика.