У зв'язку з різким підвищенням температури по області Дніпровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Про це повідомляє інформаційний портал "Подія".

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології на 26 серпня оголосив попередження: на території Дніпропетровської області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Прогнозується:

26 серпня: Малохмарно. Без опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря по області вдень 28-33°, по Дніпру 30-32°.

27-28 серпня: Малохмарно. Без опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, вдень 27-32°.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Слід пам'ятати, що забороняється розводити багаття ближче ніж за 50 метрів до хвойного та за 25 метрів до листяного лісу. Багаття не можна залишати без нагляду. Місце відпочинку після себе потрібно прибрати, адже залишені на сонячній галявині пляшки чи уламки скла, фокусуючи сонячне проміння, здатні спрацювати як запалювальні лінзи.

Нагадаємо, що у зв'язку з різким підвищенням температури по області дніпровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі оголосили надзвичайну пожежну небезпеку.