На Дніпропетровщині, в Марганці, рятувальникам довелося терміново рятувати кошеня, що опинилося в безвихідній ситуації. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Виїхати на допомогти до пухнастого малюка пожежникам довелося вранці 26 серпня. Небайдужі громадяни повідомили, що кошеня бувло змушене провести ніч на дереві, бо не змогло з нього спуститися самостійно.

З 10-метрової висоти знімати тварину вирушили шестеро рятувальників. Щоб дістати кошеня, довелося скористатися висувною драбиною.

Малюкові вже знайшли дім: його прихистили люди, які повідомили про нього до ДСНС.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Під Дніпром рятувальники знімали з дерева малюка

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині побили таксиста, який спровокував ДТП.

Як повідомляв портал Знай.uа автомобіль протаранив пенсіонера на Вінниччині. Людина просто хотів потрапити на іншу сторону дороги.

Також Знай.uа писав про те, що в Кам'янському водій вантажного автомобіля DAF, який їхав по мостовому переходу через річку Дніпро в бік правобережжя збив 65-річного пішохода.