У Дніпрі 15-річна дівчинка ледь не стала жертвою зґвалтування. Дитину, що прямувала на пляж в районі Червоного Каменю, вдарили по голові пляшкою і спробували затягти в кущі. Про подробиці страшного нападу написала в соцмережах мати постраждалої.

За словами Юлії Романенко, спробі зґвалтування завадили лише випадкові перехожі, які сполохали нападника. Впізнати злочинця не вдалося, він втік з місця злочину.

Від удару пляшкою в лобову частину голови дівчинка отримала тілесні ушкодження, які в поліції кваліфікували як «легкі»: їй наклали шість швів.

За даними, оприлюдненими прес-секретарем ГУНП в Дніпропетровській області Ганною Старчевською, наразі повідомлень про аналогічні злочини немає. Також немає інформації про те, що нападник намагався роздягнути дівчинку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поліція розслідує інцидент як «хуліганство».

Нагадуємо, що нещодавно в Безлюдівці розгорівся скандал через збір плати за проїзд до місцевого пляжу.

Як повідомляв портал Знай.uа на минулому тижні шлагбаум і пункт пропуску до пляжу в Безлюдівці розгромили невідомі активісти у балаклаві.

Також Знай.uа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.

https://www.youtube.com/watch?v=1LaD3HjsvPM