У Дніпрі 15-річна дівчинка ледь не стала жертвою зґвалтування. Дитину, що прямувала на пляж в районі Червоного Каменю, вдарили по голові пляшкою і спробували затягти в кущі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Факти"

У Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу невідомого зловмисника на 15-річну дівчинку. За словами свідків, він вдарив дитину по голові пляшкою і намагався затягнути в кущі. Перехожі злякали маніяка, і він зник з місця злочину.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Від удару пляшкою в лобову частину голови дівчинка отримала тілесні ушкодження, які в поліції кваліфікували як "легкі": їй наклали шість швів.

На даний момент поліція кваліфікувала інцидент за статтею 125 Кримінального кодексу України («Умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень»), проте може перекваліфікувати його у випадку, якщо судово-медична експертиза встановить інший ступінь тілесних ушкоджень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фоторобот зловмисника


Тепер жителів Дніпра просять допомогти встановити особу підозрюваного в нападі на дівчину. Прикмети: вік — 40−45 років, зріст — 170 см, темне волосся, смаглявий, був одягнений у чорну футболку та темні джинси.

Раніше портал Знай.ua писав, що в Запоріжжя хам в погонах накинувся на водія, переполох на всю маршрутку: ось так доводять до аварій

Також портал Знай.ua повідомив, що київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.