У Дніпрі військовослужбовець врятував касира супермаркету від нападу.

Про це повідомляє Інформатор.

Старший лейтенант Варавка Роман під час обідньої перерви прийшов до супермаркету Varus. У супермаркеті він почув жіночий крик, і прохання викликати швидку допомогу.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Коли військовослужбовець підбіг до натовпу, то побачив, як молода дівчина у формі касира лежить на підлозі в конвульсіях, і інший касир намагається утримати її на боці.

Військовослужбовець зрозумів, що у дівчини стався епілептичний напад і, застосовуючи набуті навички з тактичної медицині, почав надавати першу допомогу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Незабаром прибула бригада швидкої допомоги, якій старший лейтенант надав інформацію про подію і стан дівчини, після чого допоміг доставити потерпілу до карети швидкої допомоги.

В супермаркете Днепра, военный спас касиршу у которой случился приступ эпилепсии. Молодец. Спасибо. В моей юности, не даст соврать Сергей Исаев, подобную практику мы проходили 👍. Да, это не легко, особенно если нет навыков или язык уже далеко внутри.. Хорошо что в Днепре живут такие люди!

Geplaatst door Dmitriy Dvorskiy op Maandag 26 augustus 2019

Нагадаємо, що під час купання в Азовському морі чоловік пірнув і не зміг виринути.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень.