На Дніпропетровщині в піску потонув автомобіль.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

Під Дніпром в місті Вільногірськ через недбале ставлення працівників на проїжджій частині утворився піщаний занос. В результаті аварії, в піщану пастку потрапив автомобіль.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляють очевидці, працівники підприємства не поспішали на допомогу потерпілому. Вони просто стояли і спостерігали за подіями.

На допомогу водієві прийшли рятувальники. Співробітники ДСНС за допомогою техніки розчистили завал і звільнили авто з піщаного полону.

Нагадаємо, що в Львові невідомий автомобіль скоїв наїзд на жінку і втік з місця аварії.

Як повідомляв портал Знай.ua , на трасі Одеса-Київ сталося ДТП. В результаті аварії один з автомобілів отримав сильні пошкодження.

Також Знай.ua писав про те, що в Дніпрі два автомобілі зіткнулися лоб у лоб, внаслідок цього один з водіїв загинув на місці пригоди.