На Дніпропетровщині діти врятували ліс від масштабної пожежі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпро вечірній".

Під Дніпром на околиці села Піщанка горів сосновий ліс. Полум'я вчасно помітили діти, які каталися на велосипедах і повідомили місцевому активіста-екологу В'ячеславу Горобцю.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Він розповів, що вони ж і допомогли загасити вогнище пожежі, а дорослі жителі навіть не вийшли на допомогу.

"Мало Амазонії і Сибіру - тепер вирішили спалити ще Піщанський ліс. Схоже, підпалюють, щоб взимку безперешкодно пиляти згорілі дерева. Вогонь вчасно помітили діти, які каталися на велосипедах, повідомили мені. Вони долучилися до гасіння вогню: ось ці герої-пожежники.", - написав активіст.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пожежа в Піщанському лісі 25 серпня

Мало Амазонії та Сибіру - тепер вирішили спалити ще Піщанський ліс. Вчора гасили підпал лісу біля вулиця Ялинкової. Схоже, підпалюють, щоб взимку безперешкодно пиляти горільник... Вогонь своєчасно помітили діти, які каталися на велосипедах, повідомили мені. Вони ж долучились до гасіння вогню: ось ці герої-пожежники, один з Орлівщини, троє з Піщанки: Влад, Артем, Ярік та Саша! З дорослих мешканців не вийшов допомогти ніхто...

Geplaatst door Пiщанка - наше село op Maandag 26 augustus 2019

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Артилерійській сталася пожежа в дитячому саду. Всіх дітей вихователі встигли евакуювати.

Як повідомляв портал Знай.ua в Туреччини на південно-захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Знай.ua писав в Одесі загорівся психлікарня. Пожежу ліквідували, але у вогні загинуло шість осіб.