На Дніпропетровщині через спір чоловіка побили до смерті.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo. Дніпро".

У Кам'янському біля одного з будинків по вулиці Тагільській між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Через деякий час конфлікт переріс у бійку, 22-річний хлопець ногами побив опонента і пішов з місця події.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Правоохоронці затримали злочинця, йому інкримінують порушення ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, що дві місцеві мешканки Дніпра влаштували на вулиці бої без правил. Інцидент зняли звичайні перехожі на житловому масиві Тополя.

Як повідомляв Знай.ua , у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.ua писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда.