На Набережній у Дніпрі чоловік пограбував молоду дівчину.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У Дніпрі, 24 серпня близько 11:00 на вулиці Січеславська Набережна невідомий чоловік схопив жінку за шию і під погрозами забрав сумку з грошима. Свідки події спробували затримати грабіжника, проте чоловікові вдалося вирватися. 24-річна потерпіла викликала на місце події поліцію.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Правоохоронці розшукали нападника, ним виявився 36-річний житель Павлограда. Його доставили в Соборне відділення поліції. Викрадене вилучили та повернули власниці.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєний злочин йому загрожує позбавлення волі на строк від 4-х до 6 років.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі росіянин став на коліна перед рідними загиблих на Донбасі українців: "Вибачте мене і мою країну", - відео до сліз.

Раніше портал Знай.ua писав, що росіянин, який став на коліна в Одесі, не той, за кого себе видає: нас всіх обдурили.

Також портал Знай.ua повідомив, що "Особа" Одеси спотворили так, що й рідна мама не впізнає: Труханів влип у гучний скандал.