На Дніпропетровщині чоловік у стані сильного алкогольного сп'яніння побив власну матір.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У Павлограді 37-річний раніше судимий чоловік під дією алкоголю побив власну матір.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Травми виявилися не смертельними, адже потерпілій була своєчасно надана медична допомога. Свою провину чоловік визнав повністю.

Районний суд визнав 37-літнього громадянина винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

Правоохоронці встановили, що під дією алкоголю раніше судимий чоловік завдав матері не менше 15 ударів руками і ногами по тілу.

Суд підтримав позицію Павлоградської місцевої прокуратури та призначив йому покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що поліція Одеси затримала кілька разів судимого 38-річного уродженця Донецької області, який навесні цього року серед білого дня скоїв напад на школярок.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , у Київській області сімейний конфлікт закінчилася ножовим пораненням.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві п'яний поліцейський влаштував жахливу стрілянину.