У Дніпрі очікується ясна погода, щоправда у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу 28 серпня вологість повітря у Дніпрі складе від 32 до 66%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 22 до 28 градусів тепла.

Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:50, а захід можна побачити в 19:32.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


28 серпня відзначається свято Успіння Пресвятої Богородиці. З 28 серпня розпочинається молоде Бабине літо, яке триває до 11 вересня.

У минулі часи помітили, якщо молоде Бабине літо вітряне - чекай негоди на старе (з 14 до 21 вересня). Якщо у цей день погода тиха і ясна, то й осінь буде такою ж.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що майже по всій території України очікується тепла і сонячна погода.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , до кінця тижня в Україні прогнозується невелике зниження температури.

Також портал Знай.ua " писав, що вересень буде відносно теплою, похолодає ближче до початку опалювального сезону.