У Дніпро вертольотом евакуювали бійця ВСУ у важкому стані.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 26 серпня, під час ворожого обстрілу одного військовослужбовця ЗСУ евакуйовано вертольотом у Дніпро.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Мінно-вибухове поранення отримав український солдат на прізвисько "Сонечко". Численні осколки врізалися в тіло. Зараз стан військового стабільний, він у свідомості. Захисник направлений у військовий госпіталь.

"Спасибі за мужність всім, хто на захисті країни. Не забувайте про тих, хто захищає ваш спокій і мирне життя", — пише у себе на сторінці в Facebook Тетяна Губа.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що ВСУ відмовилися від суперзброї.

Як повідомляв портал Знай.ua стало відомо, що більше 3,7 тисяч військових з 14 країн НАТО і партнерів візьмуть участь в українсько-американських командно-штабних навчаннях із залученням військ Rapid Trident-2019.

Також портал Знай.ua писав, що армія США готова до наступної війни.