Погода у Дніпрі радує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у четвер 29 серпня вологість повітря у Дніпрі складе від 25 до 62 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 18 до 24 градусів тепла.

Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:51, а захід можна побачити в 19:30.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


У цей день відзначається свято Спаса Нерукотворного. Наші пращури говорили: "Третій Спас - хліба припас", оскільки до цього дня вже збирався новий урожай.

У минулі часи помітили, якщо у цей день буде заморозок - осінь тривалою буде. А якщо журавель відлетить до третього Спаса, то на Покров (14 жовтня) буде морозно.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що майже по всій території України очікується тепла і сонячна погода.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , до кінця тижня в Україні прогнозується невелике зниження температури.

Також портал Знай.ua писав, що вересень буде відносно теплою, похолодає ближче до початку опалювального сезону.